← Hírek

Főzőműhely III. – Régi ízek új köntösben

Főző workshop sorozatunk újabb állomásán a tradícionális konyha ízeit erdőn-mezőn termő fűszerekkel és helyben szedett gizgazokkal bolondítjuk meg, és közben a kemencében sütés és a már-már feledésbe merült konyhai eszközök használatának praktikái is terítékre kerülnek.

Menüsorunk nagyszerű ízélményt ígér: lesz vegyes füstös pecsenye hagyományos fűszerekkel és helyben szedett gizgazokkal, vegyes lisztekből készített magvas házi kenyér, porcsinnal gazdagított sárgarépa saláta, parázs krumpli erdőn-mezőn szedett fűszerekkel gazdagított tejföllel nyakon öntve, majd mennyei desszertek – gyümölcsös-gazos-aszalványos pite és gazos-fokhagymás csiga – koronázzák meg a lakomát.

Főzz velünk Te is!
Szeretettel várunk minden érdeklődőt workshopunkon!

Időpont: 2018. augusztus 18. 10:00
Helyszín: Mézes Fészer, Cserkút, Petőfi u. 7.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Egy alkalommal maximum 15 fő jelentkezését tudjuk fogadni, a jelentkezések sorrendjében. Regisztrálni a baranyazoldut@gmail.com email címen lehet.

A program az Interreg V-A Magyarország-Horvátország Együttműködési Program 2014-2020 keretében, az Eat Green c., HUHR/1601/2.1.3/0022 azonosító számú projekt részeként, a Gyeregyalog.hu Egyesület szervezésében valósul meg.