Főzőműhely sorozatunk újabb állomásán a spájz polcait töltjük meg az ősz színeivel és ízeivel. Mecsekalja szakácsnéja, Szakács Éva vezetésével gyökérzöldségekből készítünk finomabbnál finomabb télire valót!
Csicsóka, cékla, zeller, batáta, lilahagyma kerül a befőttesüvegekbe, hogy a szürke téli napok se szűkölködjenek ízélményekben!
Ha a teli kamra a szívügyed, tarts velünk! Ha a befőzést még sosem próbáltad, itt a jó alkalom! Szeretettel várunk workshopunkon!
Időpont: 2018. október 20.
Helyszín: Vörösdombi Vendégház, Cserkút, József A. u. 5.
A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Egy alkalommal maximum 15 fő jelentkezését tudjuk fogadni, a jelentkezések sorrendjében. Regisztrálni a baranyazoldut@gmail.com email címen lehet.
A program az Interreg V-A Magyarország-Horvátország Együttműködési Program 2014-2020 keretében, az Eat Green c., HUHR/1601/2.1.3/0022 azonosító számú projekt részeként, a Gyeregyalog.hu Egyesület szervezésében valósul meg.