← Hírek

Főzőműhely VI. – Drávaszögi halételek

Halrajongóként sokféle halat, sokféle módon elkészítve kóstoltál már, de újabb és újabb különlegességre vágysz? Mit szólnál a csiptetett pontyhoz, a mundéros csukához, vagy egy jó kis drávaszögi halpaprikáshoz?

És ha nem csak kóstolhatod, de még az elkészítés kulisszatitkait is elsajátíthatod?
Nos, horogra akadtál J?

Csatlakozz workshopunkhoz, és Munk Erik, a Kápát-medence halászléfőző bajnoka segítségével megismerheted a tökéletes, omlós halételek minden titkát, a drávaszögi halas lakomák sava-borsát!

A menü:

Ráhangolódás: Csiptetett ponty
Csipegetnivaló: Mundéros csuka
Nagy kanállal esszük: Drávaszögi halpaprikás házi tésztával

Időpont: 2018. november 10. 09:00 óra
Helyszín: Hmdk Ifjúsági Otthon, Laskó, Horvátország

Kerekedj fel velünk a határ túloldalára!
Szeretettel várunk workshopunkon!

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Egy alkalommal maximum 15 fő jelentkezését tudjuk fogadni, a jelentkezések sorrendjében. Regisztrálni a baranyazoldut@gmail.com email címen lehet.

Az utazáshoz kisbuszt szervezünk, mely a Centrum parkolóban várja majd a résztvevőket, is ide is térünk vissza. Amennyiben saját autóddal jönnél, kérjük a regisztrációs emailedben jelezd.

A program az Interreg V-A Magyarország-Horvátország Együttműködési Program 2014-2020 keretében, az Eat Green c., HUHR/1601/2.1.3/0022 azonosító számú projekt részeként, a Gyeregyalog.hu Egyesület szervezésében valósul meg.