← Hírek

Főzőműhely I. – Gazok a tányérban

Nem mindennapi, izgalmas alapanyagok és ízek játsszák a főszerepet főzőműhely sorozatunk első workshopján: erdő-mező vadnövényeit feldolgozva áll össze az ínycsiklandó menüsor!

Ha kiváncsi vagy, hogy mi jó sülhet ki a konyhában egy kosárnyi gazból, ragadj Te is fakanalat velünk! Közös főzésre invitálunk, ahol nemcsak új mederbe terelheted konyhaművészetedet, de a jó hangulat is garantált! És hogy mi lesz a menü? Gazleves, gazos gulyás, gazos és virágos kencék és saláták… Szeretettel várunk!

Időpont: 2018. július 17. kedd – 10:00 óra
Helyszín: Biobia Porta, Cserkút, Árpád köz 3.

Ha fogyatékkal élő vagy, kifejezetten ajánljuk workshopunkat – a helyszín és a munkaszervezés is aktív és hasznos közreműködést tesz lehetővé mindenki számára!

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Egy alkalommal maximum 15 fő jelentkezését tudjuk fogadni, a jelentkezések sorrendjében. Regisztrálni a baranyazoldut@gmail.com email címen lehet.

A program az Interreg V-A Magyarország-Horvátország Együttműködési Program 2014-2020 keretében, az Eat Green c., HUHR/1601/2.1.3/0022 azonosító számú projekt részeként, a Gyeregyalog.hu Egyesület szervezésében valósul meg.