← Hírek

Öko-gasztro workshop 3.

Szenvedélyesen befőzöl, dunsztolsz, savanyítasz? Folyton kísérletezel, új ízek után kutatsz? Szeretnéd, ha minél többen kóstolnák a finomságaidat? Gyere el következő workshopunkra, és hasznos tanácsokat kaphatsz, hogyan lépj termékeiddel piacra, hogyan tartsd meg és erősítsd piaci pozíciódat.

 

 

Vendégeink piacképes helyi termékeket előállító társadalmi vállalkozások és helyi termelők lesznek, akik mint jó gyakorlat osztják meg tapasztalataikat és adnak ínycsiklandó ízelítőt (kóstolót) specialitásaikból.

Időpont: 2018. április 21. 10:00
Helyszín: Garat, Malommúzeum, Orfű

Program

09:30 Kenyér dagasztási bemutató és medvehagymás készítmények kóstolója
10:30 A helyi termékek szerepe a gasztroturizmusban és a lokális gazdaság fejlesztésében. Helyzet- és jövőkép Dr. Gonda Tibor, a PTE KTK egyetemi adjunktusa bemutatásában.
11:15 Mecseki növényekből készült teák és szörpök kóstolója
11:30 A résztvevő társadalmi vállalkozások bemutatkozása. Ételkóstolók és ételkészítő workshop
14:00 Ebéd – a friss, helyben sütött kenyérrel és a közösen készített ételekből.

Bemutatkozó szervezetek:
Zöld-Aktív Szociális Szövetkezet
Mecsek Kincse Szociális Szövetkezet
Orfűi Vizimalom Bt.
Mánfa Község Önkormányzat
Fructus Tejtermékgyártó Szociális Szövetkezet, Magyarhertelend
Ízes Magyar Csemege Szociális Szövetkezet.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a baranyazoldut@gmail.com email címen lehet.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

A program az Interreg V-A Magyarország-Horvátország Együttműködési Program 2014-2020 keretében, az Eat Green c., HUHR/1601/2.1.3/0022 azonosító számú projekt részeként, a Gyeregyalog.hu Egyesület szervezésében valósul meg.