← Hírek

Öko-gasztro workshop 5.

Ha régóta kacérkodsz a gondolattal, hogy kötényt öltve gyúrj és dagassz, de belevágni még haboztál, itt az alkalom! Csatlakozz workshopunkhoz, és amellett, hogy a gyakorlatban kipróbálhatod magad, a kelt tésztákról, a kovászolás és kelesztés titkairól is sok mindent megtudhatsz!

Füzes Kata irányításával fűszernövényekkel ízesített, friss sajttal töltött kenyeret, Petya-cipót (hagyományos fehérkenyér, ahogy Kata édesapjától tanulta) és magvas molnárkát készíthetsz, a frissen kisült fehérkenyeret finom házi kencékkel szendvics falatkákká öltöztetheted.

Időpont: 2018. május 12. 10:00-16:00
Helyszín: Malommúzeum, Orfű

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni a baranyazoldut@gmail.com email címen lehet.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

A program az Interreg V-A Magyarország-Horvátország Együttműködési Program 2014-2020 keretében, az Eat Green c., HUHR/1601/2.1.3/0022 azonosító számú projekt részeként, a Gyeregyalog.hu Egyesület szervezésében valósul meg.